Surfire jongerencoaching
Surfire jongerencoaching

Er zijn 4 stappen vanaf jouw hulpvraag naar de start van het groei programma.

1. Aanmelden:

Het gaat niet lekker met jou en je loopt vast. Dit kan zijn doordat het thuis of op school niet goed gaat, je niet meer naar school gaat, je angstig bent of wat dan ook en je er niet meer uit komt.

Wij begrijpen dat, iedereen kan soms hulp gebruiken.

Meldt je aan op onze site. Als je nog vragen hebt kan je ons altijd bellen.

2. Contact & Kennismaking:

Stoer dat je de stap genomen hebt.

Na de aanmelding nemen wij contact op met je. We plannen een eerste kennismaking samen met jou, je ouders/ verzorgers en evt. andere belanghebbende. De kennismaking kan bij jouw thuis, op een andere locatie of op onze locatie.

Tijdens de kennismaking leren we elkaar beter kennen en bespreken we wat er speelt, wat je nodig hebt en wat jouw motiveert. Daarnaast bespreken we of het groei programma geschikt is voor jou.

3. Intake:

Als het Groei-Programma aansluit bij jouw hulpvraag, plannen we nog een intakegesprek om alles definitief te maken en gaan we verder waar we zijn gebleven tijdens de kennismaking. Ook de intake doen we met jou, je ouders/ verzorgers en andere belanghebbende.

We spreken af wanneer je gaat starten, hoe vaak je komt en aan welke doelen je gaat werken.

Na goedkeuring van jouw hulpvraag door de gemeente kan je al snel starten.

4. Start Groei-Programma:

Wauw je bent gestart. De eerste 6 weken zijn een proefperiode. We leren elkaar beter kennen en je werkt hard aan je doelen en leert nieuwe basisvaardigheden zodat je uiteindelijk zelfstandig en vol zelfvertrouwen verder kan.

Vergoeding
Kosten voor deelname aan een programma kunnen bekostigd worden vanuit een PGB. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt moet je contact opnemen met jouw gemeente.

Surfire jongerencoaching