Surfire jongerencoaching

Programma

Surfire biedt een stoer programma aan voor de jongere die wil groeien. Bij Surfire geloven we dat iedereen meer kan, als dat hij of zij denkt. Dit doen we lekker avontuurlijk, veel buiten en actief. Soms lekker intensief sporten, houthakken, kanoën, mountainbiken, wandelen afgewisseld met rustige acties zoals het maken van een vuur of vlot, vissen of koken. Wij vinden het geweldig om jongeren te motiveren hun eigen grenzen te verleggen en te laten groeien. Jongeren echt ondersteunen door oprechte aandacht en goede bagage mee te geven voor het leven, daar gaan we helemaal voor.

Surfire jongerencoaching

Aanmelden

Zodra er contact met ons is opgenomen, maken we een afspraak voor een kennismaking.

Bij de kennismaking zal jij samen met je ouders of verzorgers en andere belanghebbende aanwezig zijn. Dit kan thuis zijn of op 1 van onze locaties. Tijdens het gesprek wordt er besproken over jouw motivatie, wat er speelt en kijken we of het programma van Surfire geschikt is voor jou. Wij vertellen wie wij zijn en wat Surfire doet en wat we voor de jou kunnen betekenen.

Als jij gemotiveerd bent en er een indicatie wordt afgegeven door de gemeente, maken we een plan wanneer je kan starten.


Vergoeding
Kosten voor deelname aan een programma’s kan bekostigd worden vanuit een PGB. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt moet je contact opnemen met jouw gemeente en vragen om een beschikking.

Meld je aan
Surfire jongerencoaching