Surfire jongerencoaching

Traject

Jouw traject bij Surfire kan bestaan uit één of meerdere programma’s. Een programma duurt ongeveer 3 maanden en bestaat weer uit verschillende activiteiten en workshops. Een programma doe je met een kleine groep en iedereen start met het Basisprogramma. In de programma’s werken we er hard aan, dat je uiteindelijk weer zelfstandig verder gaat. Vanuit de programma’s begeleiden we je weer terug naar school of naar passend werk.

Surfire jongerencoaching

Invulling
jongerenprogramma

Tijdens de jongeren programma’s zullen er allerlei basisvaardigheden aangeleerd worden. Voorbeelden van activiteiten zijn: mountainbiken, kanoën, vuur maken, navigatie, (zee)vissen, koken, klimmen, wandeltocht, vlot maken, zelfverdediging, survivaltocht, balsport, krachttraining, varen, bedrijf-safari etc.
Life-skill’s vormen tijdens de activiteiten de rode draad en helpen je zelf en elkaar bewust te zijn van gedrag en daarvan te leren. Voorbeelden van Life-skill’s zijn discipline, respect, communicatie, daadkracht, gehoorzaamheid, tegenslag, samenwerken etc.

Certificaat
jongerenprogramma

Na ieder programma en aan het einde van je traject ontvang je een certificaat van deelname, waarop staat wat je geleerd en gedaan hebt. Als je bij Surfire een traject hebt doorlopen, heb je bewezen dat je echt wat kan en je echt verder wilt en ook verder zal komen. Je hebt veel basisvaardigheden geleerd en hard gewerkt aan je conditie, zelfvertrouwen, leiderschap, communicatie, conditie en praktische vaardigheden

Surfire jongerencoaching

Aanmelding
jongerenprogramma

Zodra er contact met ons is opgenomen, maken we een afspraak voor een kennismaking.

Bij de kennismaking zal jij samen met je ouders of verzorgers en andere belanghebbende aanwezig zijn. Dit kan thuis zijn of op 1 van onze locaties. Tijdens het gesprek wordt er besproken over jouw motivatie, wat er speelt en kijken we of het programma van Surfire geschikt is voor jou. Wij vertellen wie wij zijn en wat Surfire doet en wat we voor de jou kunnen betekenen.

Als jij gemotiveerd bent en er een indicatie wordt afgegeven door de gemeente, maken we een plan wanneer je kan starten.


Vergoeding
Kosten voor deelname aan een programma’s kan bekostigd worden vanuit een PGB. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt moet je contact opnemen met jouw gemeente en vragen om een beschikking.

Meld je aan
Surfire jongerencoaching